Imunitate crescută cu suc de legume

Stil de viaţă

Imunitate crescută cu suc de legume

    • Imunitate crescută cu suc de legume
      Imunitate crescută cu suc de legume

      Imunitate crescută cu suc de legume

Pentru a funcționa la nivelul optim, sistemul imunitar are nevoie de nutrienți de calitate superioară, care provin din legumele organice.

Pentru a prepara acest suc natural, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • o sfeclă roșie mică
  • 2 morcovi
  • 2 mere
  • o portocală
  • 3 cm. de rădăcină de ghimbir (opțional)
  • 1-2 tulpini de țelină apio.

Treceți toate ingredientele prin storcătorul de fructe și legume cu presare la rece, apoi consumați sucul obținut imediat, cu înghițituri mici și dese, pe stomacul gol, cu cel puțin 30-40 de minute înainte de masă, de 2-3 ori pe săptămână.

Acest suc are și efect antioxidant, detoxifiant, combate durerile de cap, reglează nivelul tensiunii arteriale, scade colesterolul de tip LDL și previne anemia.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: