Știri

COMUNICAT DE PRESĂ

Spectacol caritabil, organizat la Iași pentru susținerea activităților sociale pentru copii defavorizați

Poveste din Viflaim - 6 decembrie 2013

Fundaţia Solidaritate şi Speranţă organizează vineri, 6 decembrie, începând cu ora 17.00, la Centru de conferinţe Providenţa, concertul „Poveste din Viflaim”.

Invitatul principal al serii este Paula Selingcare va concerta alături de band-ul ei, şi care ne va bucura cu un repertoriu inedit specific perioadei.

Pe scena vor mai urca și beneficiarii direcți ai manifestării, copiii asistați social prin Cantina Socială Sfântul Sava și prin cele două Centre de Zi pentru Copii Sfânta Marina și Mia Casa Inculeț ale Fundației.

Acest eveniment își propune colectarea de resurse financiare pentru susținerea activităților social-educative ale Fundației Solidaritate și Speranță cu cei 70 de copii care provin din medii sociale defavorizate (familii monoparentale,destrămate, dezorganizate) cu grad ridicat de risc de abandon şcolar. Aceşti copii primesc zilnic sprijin constând în asistenţă socială, asistenţă medicală, hrană zilnică, educaţie adecvată vârstei, etc.

Centrul Providenţa va găzdui acest eveniment inedit unde participanţii se vor bucura de un decor de sărbătoare, călduros şi plin de emoție.

Biletele se găsesc în retelele Eventim și bilete.ro, librăriile Cărturești Iași, librăriile Doxologia, librăriile de cartier și bisericile din oraș,  la sediul organizatorului din strada Costache Negri, nr.48, iar pentru livrări la domiciliu și alte detalii se pune la dispoziţie şi un nr de telefon - 0771647607.

Adresăm către reprezentanţii mass-media, presă scrisă şi audio-vizuală rugămintea de a se alătura cauzei contribuind la mediatizarea evenimentului Poveste din Viflaim, și astfel la ajutorarea copiilor săraci din municipiul Iaşi.

Vă mulțumim și vă transmitem alese gânduri bune!

Preot Mihai Eduard Doroșincă

Director Executiv