Regulament concurs de eseuri „Sfânta Parascheva – mult folositoare”

28 August 2014 12:13 Arhiepiscopia Iaşilor
 

Luni, 1 septembrie 2014, se va lansa concursul de eseuri„Sfânta Parascheva – mult folositoare”, proiect iniţiat de DOXOLOGIA Media, din cadrul Sectorului cultural și comunicații media al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

Concursul de eseuri „Sfânta Parascheva – mult folositoare” se adresează tuturor acelora care o cinstesc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva de la Iași și care s-au bucurat de ajutorul Sfintei de-a lungul timpului.

Cei care doresc să se înscrie la concurs, o pot face în perioada 1-30 septembrie 2014, trimiţând un text de maximum 2.000 de cuvinte pe tema menționată, însoțit de datele personale – cu mențiunea „Înscriere concurs eseu” – pe adresa eseu.doxologia@gmail.com.

Evaluarea se va face în perioada 1-10 octombrie 2014, când toate materialele eligibile vor fi publicate pe portalul www.doxologia.ro. În desemnarea câștigătorilor va conta atât numărul de like-uri strâns în această perioadă de fiecare eseu în parte, precum și notele acordate de un juriu de specialitate. Calculul punctajului final se va realiza din 50% punctajul acordat de juriu și 50% punctajul din numărul de like-uri. Acesta din urmă se va socoti astfel:

· ≤100 like-uri – 1 punct;

· 101- 200 like-uri – 2 puncte;

· 201- 300 like-uri – 3 puncte;

· 301- 400 like-uri – 4 puncte;

· 401- 500 like-uri – 5 puncte;

· 501- 600 like-uri – 6 puncte;

· 601- 700 like-uri – 7 puncte;

· 701- 800 like-uri – 8 puncte;

· 801- 900 like-uri – 9 puncte;

· >900 like-uri – 10 puncte.

Câștigătorii vor fi anunțați luni, 13 octombrie 2014, pe portalul DOXOLOGIA (www.doxologia.ro/concurs-eseu-sfanta-parascheva). Realizatorii celor mai bune trei eseuri vor primi pachete de cărți de la Editura DOXOLOGIA, precum și alte premii surpriză.

Mențiuni:

- eseurile trebuie să fie originale și să nu mai fi fost publicate anterior;

- prin înscrierea eseurilor în concurs, participantul declară în mod implicit că este deținătorul drepturilor de autor asupra acestora și își asumă toate consecințele directe sau indirecte care pot apărea ca urmare a participării cu eseurilela acest concurs;

- prin înscrierea în concurs participantul își exprimă acordul necondiționat în ceea ce privește cesionarea drepturilor de autor asupra materialelor transmise către DOXOLOGIA. Astfel, Editura DOXOLOGIA și portalul Doxologia pot folosi în orice scop materialele primite cu indicarea sursei, fără plata unei remunerații. Autorul eseului poate folosi în orice scop materialul, însă fără a leza interesele Editurii și portalului DOXOLOGIA, iar dacă va încheia contracte de cesiune cu alte persoane fizice sau juridice este obligat a informa co-contractantul despre faptul că DOXOLOGIA deține drepturi de difuzare și folosire a acestor materiale;

- eseurile care nu respectă tema concursului sau care nu aparțin persoanei care s-a înscris vor fi respinse;

- datele personale ale concurenților sunt confidențiale și vor fi folosite doar pentru desfășurarea logistică firească a concursului;

- înmânarea premiilor către concurenții declarați câștigători se face prin predare personală sau printr-un serviciu de curierat, pe baza unui act de identitate;

- prin înscrierea și participarea la acest concurs, concurentul declară că a citit și este de acord cu acest regulament.

Citește alte articole despre: Sfânta Parascheva, concurs, eseu

Ultimele din categorie