Mass-media - 2011-02-06 18:39:30

Întreabă preotul

Mass-media - 2011-02-06 18:39:30

Antonescu Andrei
întreabă:
Eu,ca multi alti tineri crestini suntem constienti de influenta negativa a ceea ce se numeste mass-media si as vrea sa citesc mai multe despre asta,dar nu in ultimul rand si sa primesc un sfat,sa imi fie de invatatura in incercarea de doborare a acestui Goliat al zilelor noastre.Imi puteti da cateva titluri in legatura cu subiectul pe care l.am adus in discutie,pot sa fie atat carti cat si articole din ziare?Va multumesc!Doamne ajuta!
4 Februarie 2011
Mass media (căci e un plural) sunt un risc și o șansă. Desigur că media este în marea ei majoritate non-creștină sau chiar anti-creștină, obsedată de rating și de promovarea senzaționalului. E de fapt un comerț ieftin. Ceea ce trebuie să facem, cred, este să creștinăm media, prin site-uri creștine, prin bloguri cu comținut moral, prin promovarea Sfinților Părinți pe net. Așa au făcut părinții veacului patru: au creștinat filosofia păgână și au pus-o în slujba credinței. Media creștină este singurul răspuns al creștinilor la asaltul nemilos al acestui veac împotriva oamenilor lui Hristos. Găsiți articole interesante despre aceasta în arhiva de pe net a Ziarului Lumina. Pr.I.I.

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!