mesaj - 2010-12-11 20:58:37

Întreabă preotul

mesaj - 2010-12-11 20:58:37

Dudu Cosmin
întreabă:
As dori sa stiu data cand va emite Radio Doxologia in FM si daca se va auzi si la Galati in FM, deasemena mi-as dori tare mult sa transmiteti intreg programul liturgic al catedralei mitropolitane si atunci cand veti fi in FM. M-am intristat foarte tare cand Radio Trinitas a incetat sa mai transmita la nivel national de la catedrala mitropolitana, acum va am pe voi si iarasi sufletul meu s-a umplut de bucurie. Va rog tare mult cereti CNA-ului sa va extindeti macar in toata Moldova, imi doresc tare mult sa va ascult si in FM la Galati Doamne ajuta!
4 Decembrie 2010
Deocamdată Radio Doxologia emite doar pe Internet. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sperăm că vom emite și în eter. Vă mulțumim pentru aprecieri.

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!