Omul orb - 2011-02-28 20:20:58

Întreabă preotul

Omul orb - 2011-02-28 20:20:58

Maria
întreabă:
Avem o problema care ne face sa ne pierdem pacea sufleteasca.Tata-l meu,ne interzice sa plecam Duminica la Sfinta Liturgie,si in special fratelui meu de 14ani.De multe ori am incercat sa-i explicam ca nu facem nici un rau/ca ne rugam pentru suflet/etc.El insa spune ca fratele meu nu are ce catuta acolo,ca va pleca la paste/la batrinete.De multe ori plecam pe furis,fara sa ne vada sau sa ne auda si reusiam.Dar de multe ori el se trezeste si parca ne pazeste,si cina il vede pe fratele meu nu-i permite.Nustim ce sa mai facem,cu vorba am inteles ca nu-l voi face sa inteleaga.Sunt disperata dar nu ma las invinsa.Va rog,ce ne sfatuiti.
27 Februarie 2011
În fața unui tată ateu sau necredincios, trebuie să ascultați de Dumnezeu mai mult decât de oameni. În primul rând, rugați-vă mult pentru el, la Biserică și acasă. Stropiți cu aghiasmă lucrurile lui, încercați în continuare să-l convingeți. Dacă nu dă randament, furișați-vă dimineața, cu hainele pregătite de cu seară și mergeți la Biserică, că mucenicie fericită este să mergi la Dumnezeu și să fii pedepsit pentru asta. Doamne ajută! Pr. I.I.

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!