Prietenie - 2011-03-10 23:07:30

Întreabă preotul

Prietenie - 2011-03-10 23:07:30

Liliana
întreabă:
Sarut mana Sfintia voastra!Am o prietena are un suflet bun m-a ajutat foarte mult material.In schimb ma supara foarte tare, ma jigneste nu ma trateaza ca pe prietene ei ci ca o slujnica mai apropiata.Am hotarat sa ma distantez de ea, fara sa ne certam.Cand o vad la biserica ma tulbura, iar dupa ce ne da binecuvantarea parintele plec.Simt ca face mari pacate, dar nicodata nu-mi spune nimic referitor la asta.Cum sa procedez?Sa ramanem in starea asta sau sa ma apropii din nou de ea?Eu ma simt bine asa.
10 Martie 2011
Prietenia este proorocia raiului și pregătirea pentru el. Dacă prietena dumneavoastră va înțelege să nu vă jignească, atunci totul va fi bine. Cred că e bine să aveți o discuție cu ea în care să îi spuneți sincer ce va deranjează. Dacă vă face să suferiți, iertați-o. Rugați-vă pentru ea și înțelegeți-o în durerea ei. Dacă e în continuare pricină de jignire și ceartă, evitați cearta. Pr. I.I.

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!