Spovedanie

Întreabă preotul

Spovedanie

gelu
întreabă:

Dacă nu am postit deloc pot să mă duc să mă spovedesc şi dacă mărturisesc doar păcate mari capitale fără să zic de astea mici cum ar fi de ex că mai joc la loto...şi primesc dezlegare se iartă? după îndrumarul de spovedanie mi se pare foarte greoi.

14 Aprilie 2011
Dacă nu aţi postit deloc, trebuie să postiţi măcar Săptămâna Patimilor, cea mai sfântă de peste an. Fără post, bucuria Învierii nu este deplină, nu puteţi simţi durerea lui Hristos cel răstignit, nici lumina Celui înviat din morţi. Spovedania este bine să se facă pe îndelete, spunând păcatele, nu contextul lor interminabil. Este bine să spui toate păcatele. Altfel nu sunt iertate. Pr. Ioan Istrati

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: