sunt un copil pierdut - 2010-12-21 17:48:48

Întreabă preotul

sunt un copil pierdut - 2010-12-21 17:48:48

copil pierdut
întreabă:
ma simt ca un copil pierdut..am comis greseli atat de mari, incat nu ma recunosc deloc...datorita jocurilor de noroc am reusit sa intru in datorii imense ce ma coplesesc atat de mult incat nu imi mai doresc sa traiesc. As vrea sa nu ma mai trezesc intr-o dimineata...De ce e Dumnezeu atat de crud uneori? De ce nu imi da o cale de a scapa de toate acestea?
21 Decembrie 2010
Dumnezeu ne iubește pe toți în mod infinit, dar iubește libertatea noastră de fii și o respectă, așa că dacă noi ne distrugem viața, ne spune să nu o facem, dar dacă vrem cu tot dinadinsul, ne lasă în păcatele noastre. El nu ne mântuiește cu forța, nu ne siluiește libertatea, altfel am fi viețuitoare necuvântătoare, fără gândire, voie liberă. Nu Dumnezeu v-a învățat să jucați jocuri de noroc. Dacă respectați poruncile lui, nu v-ați fi atins niciodată de o carte de joc, ci de cărți de rugăciuni. Dar, curaj. Nu e totul pierdut. Dumnezeu, dacă îl asculți, te ajută, te miluiește, îți dă putere, te scapă din primejdiile morții. Dacă de acum veți viețui după poruncile Lui pline de iubire pentru oameni, pentru că le dăruiește viața veșnică, veți scăpa și de datorii și de păcate și vă veți mântui. Așa că puneți început bun, terminați pentru totdeauna cu jocurile de noroc, rugați-vă mai mult și cu toată inima, munciți, iubiți pe cei din jur și viața va deveni frumoasă. Cel mai mare păcat este deznădejdea, pentru că oprește harul lui Dumnezeu și viața dată de El, ca fiind cel mai mare dar pentru noi. Deci, cuvântul Părintelui Cleopa: Răbdare, Răbdare, Răbdare, și de mâine va fi mai bine. Pr. I. Istrati

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!