„An de an bateți drumul spre Iasi pentru o scurtă, dar atât de înălțătoare și de cuprinzătoare clipă!”

 

„Vă mulțumim! Să vă dăruiască Dumnezeu har, pace în familii, binecuvântările cerului să fie asupra dumneavoastră, vă mulțumim din tot sufletul pentru tot și pentru toate!”

Un gând cu totul și cu totul special pentru dumneavoastră, dragi pelerini, care încercați an de an să bateți drumul de la casele dumneavoastră spre Iasi pentru o scurtă, dar atât de înălțătoare și de cuprinzătoare clipă, când vă așezați în fața moaștelor, iar pentru această secundă mulți dintre dumneavoastră străbateți mii de kilometri, mulțumindu-I lui Dumnezeu pentru acest mare dar cu care binecuvântează Iasiul, Moldova, România și întreaga lume.

Vă mulțumim! Să vă dăruiască Dumnezeu har, pace în familii, binecuvântările cerului să fie asupra dumneavoastră, vă mulțumim din tot sufletul pentru tot și pentru toate!

Întru tine, maică, cu osârdie s-a mântuit cel după chip; că, luând crucea, ai urmat lui Hristos; şi lucrând, ai învăţat să nu se uite la trup, căci este trecător; ci să poarte grijă de suflet, de lucrul cel nemuritor. Pentru aceasta şi cu îngerii împreună se bucură, Preacuvioasă Maică Parascheva, duhul tău. Amin.

De la același autor

Ultimele din categorie