Sfântul Ierarh Leon, Episcopul Cataniei  
 

Ultimele din categoria Icoane

Pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 martie, în jurul orei 12.00, Părintele Patriarh Daniel a ajuns la Catedrala Mitropolitană din Iași. Vizita sa este prilejuită de proclamarea solemnă a canonizării Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv, Mitropolitul Moldovei și a Sfântului Gheorghe Pelerinul, care va avea loc mâine, 25 martie.

După slujbă de Te-Deum oficiată cu această ocazie și cuvântul de bun-venit al IPS Teofan, a urmat cuvântul Părintelui Patriarh Daniel, care a vorbit despre momentul istoric al canonizării Sfântului Iosif și a Sfântului Gheorghe Pelerinul.

Astăzi, 24 martie, în jurul orei 12.00, Părintele Patriarh Daniel a ajuns la Catedrala Mitropolitană din Iași. Vizita sa este prilejuită de proclamarea solemnă a canonizării Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv, Mitropolitul Moldovei și a Sfântului Gheorghe Pelerinul.

În sunetul clopotelor, Părintele Patriarh Daniel, alături de soborul de ierarhi au fost întâmpinați de Preasfințitul Calinic Botoșăneanul. În continuare, a fost oficiată o slujbă de Te-Deum, după care Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Teofan a rostit un cuvânt de întâmpinare.

Recomandările zilei

Citește și