Jumătate de milion de oameni în Marşul Vieţii în Washington

Pe un frig pătrunzător, în plină ninsoare, în 25 ianuarie, s-a desfăşurat Marşul Vieţii în capitala Statelor Unite, pentru a comemora victimele deciziei judiciare prin care acum 40 de ani s-au legalizat avorturile în Ameirca.

Între sutele de mii de oameni, s-au aflat şi ierarhi, preoţi şi credincioşi ortodocşi de toate vârstele care s-au unit pentru a protesta împotriva crimei avortului în Marşul anual din Washington.
Mitropolitul Tihon, Primatul Bisericii Ortodoxe a Americii a fost în fruntea creştinilor ortodocşi de la Parcul Elipsei până la Curtea Supremă, pentru a mărturisi despre sfinţenia vieţii şi despre valoarea infinită a persoanei umane, la 40 de ani după ce Curtea Supremă a legalizat avortul.
Lângă Mitropolitul Tihon s-au aflat ierarhi ai Bisericii Ortodoxe: Arhiepiscopii Natanael de Detroit din partea Diocezei române a OCA, Benjamin de San Francisco, Nikon de Boston, precum şi mulţi episcopi ortodocşi.
Creştinii au cânta imne închinate Născătoarei de Dumnezeu, au purtat icoane ortodoxe în mâini şi lumânări.
Primatul OCA a citit o rugăciune pentru victimele avorturilor, 55 de milioane de prunci ucişi fără de nicio vină, datorită patimii desfrânării.
Unii dintre vorbitori s-au adresat direct preşedintelui Obama, amintindu-i de zecile de milioane de prunci ucişi şi de respectul pentru viaţă.
Prezenţa activă a organizaţiilor pro-viaţă în Statele Unite a determinat o mai bună informare a oamenilor asupra pericolului mortal pentru o naţiune pe care îl reprezintă uciderea pruncilor.

Avortul este responsabil de mai mulţi morţi decât toate bolile la un loc pe plan global.  Este deci cea mai cumplită pandemie, care îşi află sălaş în patima desfrânării, promovată acut pe media, pentru ca apoi pruncii rezultaţi să fie ucişi. Autorităţile şi experţii medicali evită să spună că avortul este cea mai cumplită dintre cauzele morţii, mai ales în ţările occidentale, iar scăderea demografică îngrijorătoare este heraldul morţii naţiunilor.

Trebuie spus că niciun popor sau naţiune de pe planeta Pământ n-a votat vreodată pentru legalizarea crimelor avortive în întreaga istorie a umanităţii. Deciziile criminale au fost luate de către o minoritate şcolită la universităţi ale morţii, în care forţa ocultă de stăpânire luciferică şi necesitatea reducerii globale a populaţiei sunt priorităţi fundamentale, împotriva voinţei populare, a credinţei religioase şi împotriva bunului simţ.

De la același autor

Ultimele din categorie