Salată bulgărească
Proaspătă, răcoritoare și hrănitoare, această salată este una nepretențioasă, cu ingrediente la îndemâna oricui.
Pentru a o prepara, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 4 roșii de grădină, de mărime medie, tăiate cuburi sau două mâini cu roșii cherry tăiate în jumătate
- 3 castraveți cornishon de mărime medie, tăiați rondele sau cuburi
- un ardei gras roșu, cărnos, tocat cuburi sau felii subțiri
- 2 fire de ceapă verde tăiate rondele
- 150 g de telemea de capră mărunțită cu mâna sau dată pe răzătoarea mare
- 1-2 linguri cu ulei de măsline presat la rece
- sare și piper
- 2 linguri cu suc de lămâie (opțional)
- o legătură generoasă de pătrunjel verde tocat mărunt.
Puneți toate ingredientele într-un bol încăpător și amestecați ușor cu 2 spatule din lemn.
Poftă bună!
- Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro