Fundația Medicală „Providența” ‒ gazda unui concert al corului de copii „Bucuria” din Perieni

13 Iunie 2017 08:58 Nicoleta Bunduc Social
 

Copiii i-au încântat cu repertoriul lor pe angajații și pacienții Policlinicii şi Fundaţiei Medicale „Providența” și, prin intermediul S.O.F.R., dar și al partenerilor de proiect, au primit diplome de participare și cadouri.

Ca gest de susținere și promovare a talentelor existente în rândul copiilor din mediul rural, membrii S.O.F.R. (Societatea Ortodoxă a Femeilor Române), Filiala Iași, împreună cu partenerii din Grădinița cu Program Prelungit, nr. 14 și Grădinița „Cuvioasa Parascheva”, nr. 23, Iași, au invitat un grup de preșcolari de la școala „Petru Anghel” (Probota), director prof. Maria Pralea, membru al filialei ieșene S.O.F.R., și elevii din corul „Bucuria” din Perieni, conduși de profesor Stanciu Ștefan, dirijorul acestui talentat cor, într-o excursie în orașul Iași, prilej de a vizita obiectivele alese chiar de copii.

Acest cor s-a făcut remarcat în rândul grupurilor corale, dar din cauza lipsei de sprijin material talentul și munca acestor copii riscă să rămână nepromovate și în pericol să se piardă. Copiii i-au încântat cu repertoriul lor pe angajații și pacienții Policlinicii şi Fundaţiei Medicale „Providența” și, prin intermediul S.O.F.R., dar și al partenerilor de proiect, au primit diplome de participare și cadouri.

După parcurgerea obiectivelor turistice, școlarii au mers și s-au închinat la racla Cuvioasei Parascheva, mulți dintre ei aflându-se pentru prima oară în Iași.

De la același autor

Ultimele din categorie