Lansarea volumului „Povești de familie”, la Iași

25 Noiembrie 2017 12:33 Social
 

Duminică, 26 noiembrie, de la 17:30, la librăria Cărturești din Palas - Iași va avea loc lansarea volumului „Povești de familie”, o carte cu nouă povești scrise cu și pentru copii. Autoarea volumului este Cătălina Gheorghian.

Volumul „Povești de familie” de Cătălina Gheorghian a apărut în luna mai 2017, la Editura Zorio din București. Cartea cuprinde în jur de 80 de pagini și este ilustrată color de Gheorghe Strugaru.

Mai multe detalii despre eveniment ne-a oferit autoarea volumului: „Va fi o lansare de carte interactivă, a patra lansare a cărții «Povești de familie», care de data aceasta va ajunge la Iași, orașul în care am deprins în cel mai frumos mod arta scrisului. Va fi o întâlnire cu vechi colegi de breaslă, acum adevărați jurnaliști, cu suflet cald și drag de cultură, de artă, o întâlnire cu vechi mentori, formatori și colaboratori, o întâlnire cu persoane aducătoare de lumină și dragoste. Vă invităm alături de noi, în momentele de interactivitate și joacă, coordonate de Elena Cazacu, psihoterapeut în Iași, specialist în training-uri și workshop-uri, care va implica părinții și copiii prezenți la eveniment”.

„Cu toții am auzit/ citit măcar o poveste. Câți dintre noi au avut, însă, timp să dea curs imaginației pentru noi și noi povești? Cătălina Gheorghian, o tânără mămică a trei copii, a început să făurească povești cu personaje create de cei mici. Din dragoste de frumos, joc, copilărie, Cătălina a descoperit că prin cuvinte magice, prichindeii își pot depăși fricile de anumite lucruri și să învețe din povești, frumos croșetate”, se arată în comunicatul evenimentului.

„Și pentru ca se apropie Crăciunul, vă provocăm la o campanie de suflet pentru ca și micii pacienți internați în Spitalul din Suceava, în secția de Pediatrie, cu care Cătălina desfășoară ocazional, Ateliere de Povești, să se bucure de magia sărbătorilor. «Dăruiește o poveste» este campania prin care autoarea cărții își dorește să strângă fonduri pentru tipărirea a două povești de Crăciun pentru secția de Pediatrie și Orfelinat, Suceava. De asemenea, cei care vor fi prezenți la eveniment pot să aibă în trăistuță o carte de povești, de colorat, creioane sau un pluș, pentru Atelierul de Povești din preajma Crăciunului, în spitalul din Suceava”, au mai precizat organizatorii.

Ultimele din categorie