Julio Iglesias - primul concert cu intrare liberă din România

Social

Julio Iglesias - primul concert cu intrare liberă din România

    • Julio Iglesias - primul concert cu intrare liberă din România
      Julio Iglesias

      Julio Iglesias

Joi, Ioan Chiorean, din partea municipalităţii Târgu Mureș, a anunţat că intrarea la concerul pe care Julio Iglesias îl va susţine la Târgu Mureş, în data de 28 octombrie, va fi primul susţinut de artist în România la care intrarea publicului va fi gratuită.

"Este un efort de peste doi ani şi jumătate, primele contacte le-am avut în urmă cu doi ani şi jumătate cu echipa managerială a artistului Julio Iglesias, a durat mult, a trebuit să demonstrăm că un astfel de concert la Târgu Mureş este un eveniment important şi pentru el şi pentru noi. Astfel că, acum, când el vine în România, Târgu Mureşul a fost trecut pe traseul său din turneul mondial al anului 2013  Julio Iglesias susţine la Târgu Mureş primul său concert public, cu intrare liberă, din România. Până acum, el a cântat în diverse formule în care se cumpărau bilete, acum, la Târgu Mureş, va fi primul concert public cu intrare gratuită. După toate semnalele pe care i le-am prezentat, după toate opiniile care i-au fost prezentate, într-un târziu a acceptat această formulă", a spus Ioan Chiorean, subliniind că întreg oraşul se mobilizează pentru acest eveniment, că pe lista de sponsori sunt peste 30 de firme şi că pentru ca acest concert să fie oferit gratuit publicului, eforturile au fost susținute.

Din bugetul local vor fi suportate doar anumite cheltuieli legate de echipamentele tehnice, fiind vorba despre un eveniment inclus în cadrul Festivalului Vinului, care va debuta la Târgu Mureş la sfârșitul acestei săptămâni.

"Face parte din Festivalul Vinului, este evenimentul care încununează tradiţionalul festival al vinului organizat de Primăria Târgu Mureş şi au fost incluse în buget toate aceste cheltuieli la începutul anului. Sâmbătă şi duminică, sunt şi alţi artişti care vor evolua în Parcul Municipal, reabilitat. Acest concert, al lui Julio Iglesias, continuă seria evenimentelor internaţionale pe care Primăria municipiului Târgu Mureş le-a iniţiat cu ceva ani în urmă - i-am avut ca invitaţi pe Richard Clayderman, Al Bano, Sandra, Francesco Napoli şi acum vine Julio Iglesias. Târgu Mureşul se înscrie pe această hartă internaţională a concertelor speciale", a mai adăugat Chiorean.