Luni începe programul „Litoralul pentru toţi“

Social

Luni începe programul „Litoralul pentru toţi“

Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism şi patronatele de pe Litoral au anunţat debutul ediţiei de primăvară a Programului „Litoralul pentru toţi“ luni, 7 mai 2012.

Programul se va derula până pe 17 iunie, iar grila tarifară pentru 6 nopţi de cazare pleacă de la 179 de lei la un hotel de o stea, fără mic dejun, şi ajunge la 549 de lei, la un hotel 5 stele, cu mic dejun. Pentru un sejur de şase nopţi, la un hotel de 4 stele, cu mic dejun, un turist va plăti 439 de lei, iar pentru unul la trei stele, 379 de lei. Pentru un sejur la un hotel de 2 stele, cu mic dejun, tariful este de 279 de lei, în timp ce pentru unul fără mic dejun, turistul va plăti 209 lei.

Turiştii care cumpără acest pachet beneficiază de un voucher de atracţii (intrare gratuită la unul dintre obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea - Acvariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie şi Muzeul de Artă Populară), oferit de Consiliul Judeţean Constanţa. Accesul la aceste obiective turistice va fi făcut pe baza voucher-ului primit la achiziţionarea pachetului turistic, de la orice agenţie ANAT din ţară.