„Sunt Efrem. Tot timpul mă gândesc la tine”

În urmă cu un an și jumătate fiul meu a trebuit să fie operat de o tumoare la cap. Operația a reușit și băiatul se simte astăzi foarte bine. Cu două luni înainte de operație am visat un tânăr înalt, brunet care mi-a dat o bluză roz și mi-a spus: „Sunt Efrem. Tot timpul mă gândesc la tine.” De atunci mă tot gândeam la identitatea celui din vis.

Mă numesc Caterina, scrie doamna Vlaski din Banktown. Sunt mamă a doi copii, Eleni, de 15 ani, și a unui băiat, Dimitrie, de 12 ani. Vă scriu, preacinstită egumenă, ca să vă spun că am cunoscut un nou – pentru mine – sfânt, pe Sfântul Efrem. În urmă cu un an și jumătate fiul meu a trebuit să fie operat de o tumoare la cap. Operația a reușit și băiatul se simte astăzi foarte bine. Cu două luni înainte de operație am visat un tânăr înalt, brunet, care mi-a dat o bluză roz și mi-a spus: „Sunt Efrem. Tot timpul mă gândesc la tine.” De atunci mă tot gândeam la identitatea celui din vis.

Alaltăieri a venit o doamnă la noi acasă pe care am întrebat-o, povestindu-i visul, dacă nu cumva știe vreun sfânt cu o astfel de înfățișare. Imediat s-a dus și mi-a adus icoana Sfântului Efrem pe care l-am recunoscut ca fiind cel care mi se arătase în vis! Am avut mai apoi prilejul să citesc despre minunile făcute de sfânt în cartea pe care am primit-o de la aceeași doamnă.

Îi mulțumesc din suflet Sfântului Efrem, care ne vizitează pe noi, nevrednicii robi ai lui Dumnezeu!

(Noi minuni ale Sfântului Efrem  Minuni cu copii născuți și nenăscuți, Editura Egumenița, 2009, pp. 51-52)

Ultimele din categorie