Prânz rapid
Alăturarea de proteine animale cu legume sau salată este ideală nu doar pentru siluetă, ci și pentru sănătatea sistemului digestiv.
Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 3 frunze de salată roșie
- 3 frunze de salată verde
- o mână cu roșii cherry
- o mână cu spanac baby
- sare și piper
- un sfert de piept de pui
- 1-2 linguri cu ulei de rapiță presat la rece
- o lingură cu oțet balsamic
- o lingură cu ulei de măsline presat la rece.
Pieptul de pui se asezonează cu sare și piper pe ambele părți și se prăjește într-o tigaie neaderentă, încinsă, în care ați pus uleiul de rapiță.
Dați focul la mediu și prăjiți pieptul de pui pe fiecare parte pentru 3-4 minute. Dacă aveți o tigaie grill, doar ungeți-o cu puțin ulei.
Când este gata, scoateți pieptul de pui pe un șervet absorbant și lăsați-l să stea pentru 2-3 minute.
Separat, tocați salata, tăiați roșiile cherry în jumătate și puneți-le într-un bol. Adăugați spanacul, uleiul de măsline, sare și oțetul balsamic. Amestecați.
Serviți pieptul de pui cu salata proaspăt preparată.
Poftă bună!
Supă cremă de broccoli
Salată de primăvară cu brânză feta
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Mitropolia Moldovei și Bucovinei | © doxologia.ro