Clericii Mitropoliei Basarabiei alături de PCuv Părinte Atanasie

7 Octombrie 2011 14:42 Arhiepiscopia Chişinăului

La 4 octombrie, Înaltpreasfinţitul Petru, Arhiepiscop al Chişinăului, Mitropolit al Basarabiei şi Exarh al Plaiurilora avut o întâlnire cu Preasfinţitul Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, aflat în Republica Moldova cu trista ocazie a trecerii la Domnul a tatălui PCuv. Părinte Atanasie, Vicarul Eparhial al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei.

Tatăl Părintelui Atanasie, Eugen Rusnac a trecut la cele veşnice, la 1 octombrie, în urma unui atac de cord, la vârsta de 51 de ani. Slujba de înmormântare a fost oficiată la biserica „Sfântul Pantelimon” din Chişinău. Dumnezeu să-l odihnească cu drepţii.

Întâistătătorul Mitropoliei Basarabiei împreună cu toţi clericii din cadrul Mitropoliei Basarabiei este alături de PCuv. Părinte Atanasie şi, în acest ceas de întristare, roagă pe Mântuitorului Iisus Hristos, Cel înviat din morţi, să odihnească sufletul robului Său Eugen în lumina iubirii Sale veşnice, iar familiei îndoliate şi tuturor celor întristaţi să le dăruiască mângâiere şi întărire sufletească.

Veşnica lui pomenire din neam în neam!

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Citește alte articole despre: preot, înmormântare

Ultimele din categorie