Conferinţă preoţească de toamnă-iarnă la Drobeta Turnu Severin

16 Octombrie 2013 22:13 Episcopia Severinului şi Strehaiei

Conferinţă preoţească de toamnă-iarnă de la Drobeta Turnu Severin se va desfăşura la Casa Tineretului din municipiul Drobeta Turnu Severin joi, 17 octombrie 2013, de la ora 10.00. Evenimentul va fi încununat de prezenţa doamnei profesor universitar doctor Aurora Miloș din cadrul Universității de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timișoara, care va conferenția despre „Alchimia iubirii”. La acest eveniment vor fi prezenți preoții, cântăreţii, preotesele, personalul anjajat al protoieriilor, personalul neclerical, stareții mănăstirilor și profesorii de religie. Manifestarea culturală va fi precedată de săvârşirea Sfintei Liturghii arhiereşti la Catedrala episcopală din Drobeta Turnu Severin.

Conferinţă preoţească de toamnă-iarnă de la Drobeta Turnu Severin se va desfăşura la Casa Tineretului din municipiul Drobeta Turnu Severin joi, 17 octombrie 2013, de la ora 10.00.

Evenimentul va fi încununat de prezenţa doamnei profesor universitar doctor Aurora Miloș din cadrul Universității de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timișoara, care va conferenția despre „Alchimia iubirii”. La acest eveniment vor fi prezenți preoții, cântăreţii, preotesele, personalul anjajat al protoieriilor, personalul neclerical, stareții mănăstirilor și profesorii de religie. Manifestarea culturală va fi precedată de săvârşirea Sfintei Liturghii arhiereşti la Catedrala episcopală din Drobeta Turnu Severin.

(Sursa: episcopiaseverinului.ro)

Ultimele din categorie