„Buticul cu Lavandă” în sprijinul micuței Elisabeta

11 August 2020 12:41 Flavius Popa Social

Elisabeta Platon, o fetiță de 5 ani din satul Soci, comuna Borca, județul Neamț, are nevoie urgentă de ajutorul nostru. Copila a fost diagnosticată cu scolioză congenitală gravă iar speranța ei se află în Viena, la o clinică medicală specializată pe probleme de ortopedie. Din cauza costurilor mari, comunitatea online s-a mobilizat deja într-o campanie de fundraising și diverse inițiative locale își oferă serviciile și produsele pentru a contribui la această acțiune filantropică. Cei de la „Buticul cu Lavandă” și-au propus ca în această perioadă să vândă buchete de lavandă pentru a o sprijini pe Elisabeta.

Cel de-al șaptelea copil dintr-o familie cu opt și fiică de preot, Elisabeta Platon are nevoie de noi pentru a supraviețui. Fetița a fost diagnosticată cu scolioză congenitală gravă iar salvarea ei vine din Viena, de la clinica doctorului Christian Bach, medic specialist pe probleme de ortopedie.

Pentru că operația nu a fost făcută în timp util, starea de sănătate a Elisabetei s-a deteriorat iar comunitatea online a demarat deja o campanie de fundraising pentru a susține intervenția medicală și cheltuielile de deplasare. Totodată, diverse inițiative și grupuri locale și-au arătat interesul pentru a o sprijini pe copilă.

Cei de la „Buticul cu Lavandă” și-au propus ca în aceste zile să ofere buchete de lavandă iar suma obținută din vânzarea acestora să fie redirecționată familiei Elisabetei.

„Povestea noastră începe cu primul buchet pe care l-am făcut cu ocazia unui fericit eveniment și continuă cu dorința de-a o ajuta pe micuța Elisabeta, care suferă de scolioză congenitală gravă. Tot profitul nostru merge spre ea, deoarece are nevoie urgentă de operație în Austria. «Buticul cu Lavandă» vrea să aducă în casă prospețimea unei zilei de august pe toată perioada anului. Lavanda, bine cunoscută pentru toate proprietățile ei, este materia primă a aranjamentelor noastre. Ne bucuram să spunem că avem furnizori locali pe care îi susținem și care ne oferă o calitate superioară, iar noi în schimb suntem tare mândri să îi susținem. Hai și tu cu noi într-o lume parfumată, într-o lume care crede în bine și în ceva mai mult decât e la vedere”, este mesajul postat pe Facebook de „Buticul cu Lavandă”.

Buchetele de lavandă se realizează în funcție de buget și de preferințe. Puteți comanda produsele celor de la „Buticul cu Lavandă” la numărul de telefon/Whats App 0751.390.088 (Raluca Cazac) sau pe e-mail raluca_cazac@yahoo.ro.

De la același autor

Ultimele din categorie