China: politica de stat a uciderii copiilor

Social

China: politica de stat a uciderii copiilor

    • China: politica de stat a uciderii copiilor
      China: politica de stat a uciderii copiilor

      China: politica de stat a uciderii copiilor

Hu Xia este o femeie însărcinată în luna a 7-a cu cel de-al doilea copil. Ea trăieşte în provincia Hubei şi a fost înştiinţată că legea chineză nu aprobă naşterea celui de-al doilea copil decât cu plata unei amenzi imense către stat (24000 $). Dacă familia  nu poate plăti amenda, copilul este ucis.

Zhengjiamen, Hubei, China,

2 iulie 2012

Soţul femeii a dezvăluit că femeia a fost obligată în mod barbar să avorteze un, copil care putea trăi şi fără cordonul ombilical.

Neputând să plătească, doctorii de la Spitalul Poporului au injectat copilului o injecţie letală. Copilul a murit 2 zile mai târziu.

Purtătorul de cuvânt al oficialilor statului a spus că femeia a acţionat după propria sa voinţă. Femeia însă este inconştientă în pat, la câteva zile după procedura „voluntară”.

Luna trecută, fotografii ale unei femei cu copilul său de 7 luni ucis lângă ea au făcut înconjurul lumii. Tatăl copilului a fost declarat trădător de către guvern.

Politica ucigaşă a Chinei induce o separaţie şi o ură de clasă în societatea chineză. Bogaţii au mai mulţi copii pentru că îşi permit să plătească amenda, iar săracii au un singur copil.

Regimul comunist a impus cea mai mare amendă din istoria acestei politici, cerând unui cuplu 210450 $ sau să avorteze copilul.  

Traducerea şi adaptarea: Pr. Ioan Valentin Istrati

Sursa: www.lifesite.net