Revista Pentru Viaţă

Social

Revista Pentru Viaţă

    • Revista Pentru Viaţă
      Revista Pentru Viaţă

      Revista Pentru Viaţă

După Marşul pentru viaţă, eveniment organizat sâmbătă şi duminică în 39 de oraşe din ţară, Asociaţia „Studenţi pentru viaţă” organizează în continuare, sub genericul “Săptămâna pentru viaţă” mai multe manifestări care au ca scop protejarea copiilor încă din momentul concepţiei şi a familiei.

Asociaţia a lansat în acest context al doilea număr al Revistei „Pentru Viaţă”, dedicată adopţiei fiind distribuită gratuit. Publicaţia se bazează aproape exclusiv pe contribuţia voluntarilor.

Pot fi citite mărturii ale unor copii adoptaţi şi ale unor părinţi care au adoptat, dar şi informaţii despre legislaţia românească şi cea străină în domeniu. În paginile revistei se găsesc adresele unor centre de consiliere pentru criza de sarcină, dar şi sfaturi pentru adolescentele însărcinate. Pentru a demonstra că un copil adoptat nu este condamnat la insucces, Asociaţia „Studenţi pentru viaţă” aduce aici câteva exemple de personalităţi contemporane şi nu numai, care au fost adoptate, printre acestea numărându-se Nelson Mandela, fost preşedinte sudafrican, şi Steve Jobs, unul dintre cele mai influente personaje din industria calculatoarelor şi cea a divertismentului.

Articolele publicate în Revista „Pentru viaţă” pot fi citite şi pe site-ul stiripentruviata.ro.