Ritual sectar în Urali: un copilaș de 3 ani a suferit arsuri (în formă de aripi)

21 Februarie 2011 16:44 Religia în lume

Membrii unei secte din Urali, sunt suspecți în cazul arsurilor în formă de aripi, de pe spatele unui băiețel de trei ani.

 

Membrii unei secte din Urali, sunt suspecți în cazul arsurilor în formă de aripi, de pe spatele unui băiețel de trei ani.

Procurorul orașului Chelyabinsk efectuează o pre-investigare, verificând originea unor arsuri în formă de aripi de pe spatele unui băiețel în vârstă de trei ani. Tatăl băiatului în cauză – care se numește Konstantin – bănuiește că acestea s-ar datora membrilor unei secte din care facea parte fosta lui soție, Natalia, după cum a raportat vineri, 27 august 2010, ediția din Cheliabinsk a cotidianului „Komsomolskaia Pravda“.

De fapt, avocatul tatălui, Igor Gorin, a declarat că îndată ce tatăl a aflat de arsuri, a luat băiatul de la mama sa, menționează Interfax. În plus, el a depus o cerere la poliție, unde a fost refuzat de două ori, când a vrut să deschidă un proces penal. În timpul interogatoriului, Natalia a negat orice implicare a ei în sectă. Aceasta refuză orice contact cu presa și orice declarații pentru ziare.

În vremea când erau căsătoriți, Konstantin descoperise în propria casă o întreagă colecție de literatură sectară, ascunsă în canapea. Una din cărți le cerea în mod expres adepților să evadeze din familie, dacă aceasta are ceva împotriva sectei.

În cazul lui Konstantin și al Nataliei, chiar așa s-a întâmplat. Natalia a intentat divorțul și s-a ajuns la o înțelegere între foștii soți în privința copilului, care să locuiască împreună cu mama, dar să fie vizitat regulat și de tată.
La una din vizite, tatăl și-a luat fiul acasă, unde a rămas peste noapte. Când Konstantin i-a schimbat tricoul copilului, înainte de culcare, a observat două arsuri mari pe spate, în formă regulată, de aripi. Konstantin a cerut sfatul experților, care au ajuns la concluzia că arsurile provin de la o matriță din metal care a fost aplicată pe spatele copilului, ceea ce conduce la ideea că băiatul a fost victima unui ritual sectar. (Teo-CHristian)

Citește alte articole despre: sectă, arsură

Ultimele din categorie