Sodomiții cer Procuraturii Ruse excluderea cărții Leviticul din Sfânta Scriptură

18 August 2010 15:03 Religia în lume

Reprezentanți ai homosexualilor sau adresat procurorului general al Rusiei, cu o declarație în care cer să introducă o acțiune penală împotriva lui Gherman Sterligov - om de afaceri, în legătură cu declarațiile lui homofobe.

Reprezentanți ai homosexualilor sau adresat procurorului general al Rusiei, cu o declarație în care cer să introducă o acțiune penală împotriva lui Gherman Sterligov - om de afaceri, în legătură cu declarațiile lui homofobe. Domnul Sterligov a îndemnat la uciderea homosexualilor - a spus președintele rus LGBT, Igor Kochetkov. În plus, vom cere Procuraturii Generale să ia în considerare acceptarea Carții Levitic și a materialului Vechiul Testament drept extremiste, deoarece conțin apeluri directe la omor. Indiferent de faptul că fac parte din Sfânta Scriptură, și de răspândirea acestei cărți, ea încalcă legislația rusă - a adăugat Kochetkov.
La 14 august, în cadrul programului “Șoc cultural“, Herman Sterligov, vorbind despre homosexuali și lesbiene, la citat pe Sf. Ap. Pavel: “Să fie sângele lor pe capul lor“. La întrebarea moderatoarei emisiunii, dacă înseamnă aceasta că ar trebui ca reprezentanții de orientare sexuală diferită să fie uciși, el a răspuns: “Da, cu siguranță“.

Citește alte articole despre: Vechiul Testament, Levitic, homosexual

Ultimele din categorie