Religia în dimensiune virtuală

4 Octombrie 2018 09:01 Educaţie

Elevi din judeţele Iaşi, Bacău, Neamţ, Botoşani, Suceava participă la ediţia a XIII-a a Concursului regional interdisciplinar „Religia în dimensiune virtuală”.

Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi organizează, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei şi Primăria Municipiului Iaşi, ediţia a XIII-a a Concursului regional interdisciplinar „Religia în dimensiune virtuală”.

Concursul este dedicat Sfintei Cuvioase Parascheva şi se va desfăşura pe data de 5 octombrie 2018, ora 11.00, în sala Sinaxar a Muzeului Mitropolitan. La concurs vor participa elevi din judeţele Iaşi, Bacău, Neamţ, Botoşani, Suceava.

La prima secţiune este prevăzută o competiţie de pagini web şi film adresată elevilor de liceu, cu participare directă în faza finală. A doua secţiune se va desfăşura în luna noiembrie şi va consta într-un concurs de proiecte Power Point cu participare indirectă. Regulamentul concursului este postat pe site-ul liceului (http://www.liis.ro/).

În Anul Centenar, Părintele Proteosinghel Iustin Neagu de la Biserica „Schimbarea la Faţă”  va susţine conferinţa intitulată „Generaţia Centenar – valorile care unesc un neam” pentru invitaţii şi participanţii la această activitate. Concurenţii cu cele mai bune proiecte vor fi premiaţi cu diplome, premii în obiecte şi bani.

Ultimele din categorie