Seminar de gătit, la USAMV

Educaţie

Seminar de gătit, la USAMV

Studenţii Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ din Iaşi şi-au etalat sâmbătă calităţile culinare, la prima ediţie a „Seminarului de gătit - în C3 mănânci ce vrei!“. Ideea a aparţinut tinerilor din „Clubul de Zootehnie“ din cadrul Ligii Studenţilor USAMV Iaşi, care au dorit să scoată în evidenţă faptul că studenţii ştiu să gătească şi altceva în afară de cartofi prăjiţi sau ouă. Astfel, în competiţie s-au înscris şapte studenţi, care au fost ajutaţi de câte un coleg, iar după o oră de gătit, juriul, alcătuit dintr-un profesor, un student şi un reprezentant al sponsorilor, a desemnat câştigătorii celor trei categorii „Student chef“ - Georgiana Căpăţână, „Chef de cusine“ - Marian Hriţcu şi „Chef de partie“ - Alina Pricopie.