Platformă digitală cu peste 500 de titluri în limba română

13 Noiembrie 2011 23:16 Social

Platforma on-line elefant.ro a lansat colecţia de carte electronică în limba română, aceasta cuprinzând peste 500 de titluri de la cele mai importante edituri. Preţul acestora este cu până la 50% mai mic în comparaţie cu volumele tipărite. Începând de astăzi, utilizatorii vor putea descărca gratuit o carte electronică, la alegere.

Publicul iubitor de carte are la dispoziţie o platformă de carte digitală care cuprinde şi cea mai mare colecţie de carte electronică din România, cu peste 500 de titluri în limba română de la edituri de prestigiu. Elefant.ro include titluri ale autorilor români şi străini consacraţi de la editurile de top din România, printre care Polirom, Litera, Corint, Trei, Cartea Românească, Niculescu şi Nemira, colecţia de carte digitală Elefant.ro reprezentând, potrivit lui Vlad Puescu, Digital Project Manager Elefant.ro, „cea mai importantă sursă de carte digitală de calitate disponibilă pentru cititorii de limbă română din ţară şi diaspora“.

„Colecţia de carte electronică Elefant.ro acoperă un gol pe care piaţa culturală din România îl resimte deja de câţiva ani, de la apariţia primelor dispozitive electronice de citit. Pentru prima dată, cărţi în format digital de la marile edituri româneşti sunt disponibile pe platforma Elefant.ro. Începând de astăzi (n.r. vineri) punem la dispoziţia publicului o colecţie de valoare, în limba română, pe care o vom creşte împreună cu editurile partenere într-un ritm susţinut“, a spus Vlad Puescu.

Potrivit acestuia, pe lângă accesul aproape instantaneu la cartea comandată şi posibilitatea de a stoca mii de titluri pe un dispozitiv, lectura digitală înseamnă şi un preţ mai mic pentru cumpărător, respectiv cu 30-50% mai mic decât în cazul volumelor tipărite.

Cărţile se află în secţiunea eBooks de pe Elefant.ro (http:// www.elefant.ro/ebooks) şi pot fi descărcate pe majoritatea tipurilor de eReadere existente pe piaţă, cititorii având posibilitatea să citească gratuit extrase din text şi să consulte informaţii detaliate despre compatibilitatea cu dispozitivele clientului şi instrucţiuni de descărcare a fişierelor.

De asemenea, începând de astăzi, utilizatorii vor putea descărca gratuit o carte electronică, la alegere.

Elefant.ro a anunţat şi lansarea în premieră în România a eReader-ului Kobo Touch, complet compatibil cu toate volumele oferite pe platforma digitală şi noile aplicaţii Elefant Reader dezvoltate pentru iPhone şi iPad, dedicate lecturii în limba română.

Citește alte articole despre: lectură, carte electronică, platformă on-line, ebook

Ultimele din categorie