(Video) Elena Manolache susține bursierii Pro Vita Iași

Interviu

(Video) Elena Manolache susține bursierii Pro Vita Iași

Donează pentru bursierii Pro Vita Iași! Susține la studii 100 de copii și tineri excepționali, înscriși în Programul pentru familiile cu mulți copii „Sf. Stelian”: provitaiasi.ro/doneaza

Campania de strângere de fonduri pentru bursieri se desfășoară în perioada 15 mai-15 iunie 2023 și aduce trei vești bune:

1. Pro Vita anunță mărirea bursei de studiu de la 200 de lei la 300 de lei, începând cu anul școlar 2023-2024;

2. Zece personalități ale comunității ieșene din diverse domenii au devenit „ambasadori” ai campaniei;

3. Poveștile bursierilor pot fi cunoscute, în cadrul unor expoziții foto în trei locații importante: Palas Mall Iași (Zona Cărturești), Ateneul Național din Iași și Opera Națională din Iași;

Bursierii Pro Vita sunt 100 de copii și tineri din județele Iași, Botoșani și Neamț, care provin din familii numeroase cu peste 7 copii și au rezultate foarte bune la învățătură. Sunt talentați în diverse domenii, de la muzică și pictură, până la arhitectură și design, fiind olimpici și implicați activ în proiecte extrașcolare. Sunt 100 de copii și tineri care visează să devină medici, arhitecți, polițiști, artiști, avocați, meteorologi, profesori, asistenți sociali, pianiști, jandarmi, ghizi turistici, ingineri, designeri etc.

Din 2016, Pro Vita Iași îi susține cu o bursă lunară de studiu în valoare de 200 de lei. Însă nu le oferă doar acest sprijin, ci și daruri în zilele de naștere, organizează ateliere de dezvoltare personală, spirituală și vocațională, workshopuri și școli de vară, oferă consiliere educațională și susținere suplimentară pentru cursuri și meditații.

Citește despre: