3000 de copii din satele constănțene au primit ghete de la Preotul Claudiu Banu

Arhiepiscopia Tomisului

3000 de copii din satele constănțene au primit ghete de la Preotul Claudiu Banu

    • 3000 de copii din satele constănțene au primit ghete de la Preotul Claudiu Banu
      Foto: Facebook / Preot Claudiu Banu

      Foto: Facebook / Preot Claudiu Banu

După o lună de eforturi, Preotul Claudiu Banu a încheiat cu succes Campania „Încalță un copil sărman”. Inițial, preotul și-a propus să ofere 1.000 de perechi de ghete, dar a primit sprijin pentru a tripla fapta bună și s-a ajuns la 3.000 de perechi.

Zilele trecute, preotul a colindat 11 sate constănțene împreună cu mai mulți sponsori și voluntari. Au fost împărțite 3.000 de perechi de încălțăminte de iarnă copiilor care provin din familii cu posibilități materiale limitate.

Părintele Claudiu i-a încălțat personal pe mulți dintre copii și i-a trimis acasă cu încălțămintea veche în ambalajul celei noi. La acțiune a luat parte și Arhiepiscopul Tomisului.

„Alături de noi a fost ierarhul nostru, Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, care a binecuvântat copiii și a împărțit darurile. Copiii veniți în papuci, au plecat acasă cu cizme îmblănite de iarnă. Bucuria a fost mare, căci piciorușele lor nu vor mai suferi de frig iarna aceasta. Mulțumesc tuturor pentru participare și implicare”, a transmis Pr. Claudiu Banu.

Beneficiarii proiecului au fost copii din satele: Galeșu, Poarta Albă, Nazarcea, Poiana, Remus Opreanu, Oituz, Sinoe, Nuntași, Gura Dobrogei, Palazu Mic și Histria.

Preotul Claudiu Banu, parohul Bisericii „Sf. Mare Mucenic Mina” din Constanța, organizează cele mai multe dintre acțiunile filantropice pe pagina sa de Facebook, unde își ține la curent urmăritorii cu rezultatele eforturilor lor.

Sursa: basilica.ro

Citește despre: