Activitate de prevenire în domeniul securității și sănătății în muncă cu ITM Neamț

9 Decembrie 2022 11:44 Arhiepiscopia Iaşilor

Joi, 8 decembrie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului părinte Mitropoli Teofan, la sediul protopopiatului Piatra Neamț, a avut loc o ședință formativă și informativă organizată de Departamentului pentru securitate în muncă, situații de urgență și protecția datelor al Arhiepiscopiei Iașilor în domeniul securității și sănătății în muncă.

La această ședință au fost invitați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial în Muncă al județului Neamț, părinții protopopi ai protopopiatelor din județul Neamț și părinții responsabili S.S.M.-P.S.U. ai protopopiatelor din județul Neamț.

Discuțiile au fost interactive, manifestându-se un interes sporit în domeniul securității și sănătății în muncă, împărtășind experiența vastă a reprezentanților Inspectoratului Teritorial în Muncă Neamț, în sensul de a diminua sau a preveni cât mai mult potențialele accidente de muncă ce pot apărea la locurile de muncă.

Centrul eparhial a fost reprezentat de părintele Marius Burghelea, directorul departamentului S.S.M./P.S.I.-S.U./G.D.P.R. al Arhiepiscopiei Iașilor.

Ultimele din categorie