Activitate PSI la Liceul Teologic Ortodox din Piatra Neamț

Joi, 7 aprilie 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan,  la Liceul Teologic Ortodox „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Piatra Neamț a avut loc o nouă activitate P.S.I.-S.U..

În baza „Protocolului de prevenire” încheiat între Arhiepiscopia Iașilor și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț, la acțiune au fost prezenți: locotenent Irina Popa (purtător de cuvânt) împreună cu un echipaj SMURD, în calitate de reprezentanți ai I.S.U. Neamț, părintele profesor Bogdan Constantin, directorul Liceului Teologic Ortodox „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, alături de elevii și cadrele didactice ale unității de învățământ.

Activitatea a cuprins exemplificarea acordării măsurilor de prim ajutor, a modului de comportament ce trebuie adoptat în timpul unui producerii unui incendiu, a unui cutremur și a altor situații de urgență.

Discuțiile au fost interactive, elevii și cadrele didactice manifestând un interes deosebit în deprinderea de noi cunoștințe.

De la același autor

Ultimele din categorie