Şcoală parohială şi seară duhovnicească românească în Australia

Parohia „Sfântul Apostol Toma" organizează pentru creştinii ortodocşi români din regiunea australiană Narre Warren, Dandenong şi împrejurimi, o şcoală parohială pentru copii cu vârste cuprinse între 4-18 ani.

Prin activităţi plăcute şi adecvate fiecărei vârste, şcoala parohiala îşi propune o mai mare apropiere a copiilor de Biserică, familiarizarea cu învăţătura de credinţa crestin-ortodoxă, învăţarea şi promovarea limbii române, a culturii şi tradiţiilor româneşti.
De activităţile educaţionale se va ocupa doamna preoteasă Veronica Dinca, absolventă a Facultăţii de Teologie, cu care vă rugăm să luaţi legătura la biserica parohială.

Deasemenea, la Biserica „Sfantul Apostol Toma", începând cu luna aprilie a anului 2014, în fiecare primă vinere din lună, de la orele 19.00, va avea loc „Seara Duhovnicească".
Catehezele vor fi precedate de citirea unui acatist.
În cadrul acestor întâlniri duhovniceşti cu credincioşii parohiei, părintele Marian va aborda teme catehetice pentru o mai bună cunoaştere a învăţăturii de credinţă creştin- ortodoxă.
Sunt asteptaţi să participe la aceste seri duhovnicesti credicioşii din parohie dornici să cunoască explicarea învăţăturii noastre de credinţă, tezaurul cel mai de preţ al vieţii veşnice. (Sursa: roeanz.com)

Citește alte articole despre: Australia, seară duhovnicească, Şcoala Parohială

Ultimele din categorie