Ambasadorul Vietnamului a vizitat Parohia Izvoare din județul Neamț

22 Octombrie 2020 09:50 Arhiepiscopia Iaşilor

Excelența Sa, domnul Dang Tran Phong, ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Socialiste Vietnam la București, a vizitat sâmbătă, 17 octombrie 2020, Parohia Izvoare din județul Neamț.

Aflat în vizită de lucru în județul nostru, la invitația domnului Valeriu Arteni, fiu al acestor meleaguri și fost ambasador al României în Vietnam, Excelența sa, domnul Dang Tran Phong, ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Socialiste Vietnam la București, a vizitat sâmbătă, 17 octombrie, localitatea Izvoare.

Cu acest prilej, Domnia Sa împreună cu doamna Dang Thi Kim Dung, soția domnului ambasador, au făcut o vizită prietenească la biserica din Izvoare, păstorită de preotul Romeo Leonte. Ambasadorul Vietnamului la București a fost plăcut impresionat de frumusețea satului și de hărnicia oamenilor din Izvoare, de spiritul lor gospodăresc. Totodată, domnul ambasador s-a interesat de viața spirituală a comunității noastre și de contribuția Bisericii la păstrarea valorilor naționale, la depășirea dificultăților provocate de actuala criză medicală cu care comunitatea și țara se confruntă. La final, Excelența Sa a urat sătenilor noștri multă sănătate și prosperitate. (pr. Romeo Leonte)

Ultimele din categorie