Conferinţă duhovnicească la Alba Iulia

23 Octombrie 2015 22:31 Arhiepiscopia Alba Iuliei

Vineri, 23 octombrie 2015, a avut loc, în Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, o conferinţă duhovnicească susținută de Preasfinţitul Sofian Brașoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Germaniei, Austriei și Luxemburgului.

Arhiepiscopia Ortodoxă din Alba Iulia, alături de Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi, filiala Alba Iulia și Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, a organizat conferinţa duhovnicească intitulată „Rânduiala din minte în învăţătura Părintelui Teofil Părăian”. Evenimentul a avut loc vineri, 23 octombrie 2015, de la ora 18.00, şi s-a desfășurat în Aula Mare a Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia.

Invitat să susţină această conferinţă a fost Preasfinţitul Sofian Brașoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Germaniei, Austriei și Luxemburgului. Moderatorii evenimentului au fost părintele Florin Parasca, inspector pentru cateheză parohială și duhovnicul paraclisului Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, și părintele Sabin Vodă din Parohia Orizont și fiu duhovnicesc al Părintelui Teofil.

În cadrul conferinței a avut loc și o lansare de CD audio: „Rugăciunea de toată vremea” – un interviu cu PărinteleTeofil Părăian.

Sursa: http://reintregirea.ro/conferinta-duhovniceasca-la-alba-iulia-10/

Ultimele din categorie