Slujbă de binecuvântare la Centrul „Victoria” din municipiul Târnăveni

20 Ianuarie 2016 00:00 Arhiepiscopia Alba Iuliei

Marți, 19 ianuarie 2016, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei a binecuvântat Centrul social „Victoria”, municipiul Târnăveni.

Centrul social și de recreere „Victoria”, care a fost realizat anul trecut de către Primărie și care funcționează în cadrul Serviciului Public de Asistență Socială din subordinea Consiliului Local al municipiului Târnăveni a fost binecuvântat de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei. Slujba de binecuvântare a avut loc la ora 11.00. Obiectul de activitate al Centrului „Victoria” destinat tinerilor, îl constituie furnizarea serviciilor sociale de interes public local prin asigurarea desfășurării unor activități artistice, culturale, sportive, tehnico-științifice, de comunicare și dezvoltare a competențelor, precum și de consiliere juridică și socială.

Centrul de recreere și socializare „Victoria” își propune să ofere o alternativă de petrecere a timpului liber prin realizarea unui demers de dezvoltare personală și integrare socială a copiilor și tinerilor, scopul fiind de a interrelaționa și de a participa activ la viața comunității din care aceștia fac parte.

Sursa: http://reintregirea.ro/slujba-de-binecuvantare-a-centrului-victoria-din-municipiul-tarnaveni/

Ultimele din categorie