Examenul de certificare a competenţelor profesionale, la Seminarul Teologic din Arad

13 Mai 2016 14:49 Arhiepiscopia Aradului

Cu binecuvântarea şi în prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Timotei Seviciu, elevii absolvenţi ai clasei a XII-a de la Seminarul Teologic Ortodox arădean au susţinut joi, 12 mai 2016, examenul de certificare a competenţelor profesionale.

Înaltpreasfinţitul Părinte Timotei, având şi calitatea de preşedinte de onoare al comisiei de examen, a fost prezent la deschiderea şi derularea programului, fiind întâmpinat la sosirea în şcoală de către părintele profesor Pompiliu Gavra, directorul Seminarului, de către membrii comisiei şi de elevii absolvenţi. După rugăciunea din capela Seminarului, a început examenul propriu-zis, care s-a desfăşurat pe două coordonate: susţinerea lucrărilor de atestare profesională şi susţinerea probelor practice.

Întregul demers s-a realizat în prezenţa comisiei formată din părinţii profesori de la Seminarul Teologic din Arad, comisie prezidată de către Înaltpreasfinţitul Timotei Seviciu, Arhiepiscop al Aradului. La acest moment al bilanţului, au luat parte alături de ierarh, consilierul cultural, protosinghelul Iustin Popovici şi cel economic, părintele Octavian Blaj.

Sursa: episcopiaaradului.ro

Ultimele din categorie