Alimente pentru copiii de la Centrul social „Sfântul Stelian” al Parohiei Podgoria, județul Prahova

12 Martie 2016 16:20 Arhiepiscopia Bucureştilor

50 kg de alimente de bază și dulciuri au fost oferite vineri, 11 martie 2016, copiilor de la Centrul social „Sfântul Stelian” al Parohiei Podgoria din Protopopiatul Urlați, județul Prahova.

Alimentele au fost oferite de un grup de tineri, membri ai Parohiei „Sfântul Ierarh Nicolae” din localitatea Târgșoru Vechi, Protopopiatul Ploiești Sud, care au vizitat Centrul social „Sfântul Stelian”, însoțiți de părintele paroh Constantin Ghiță.

„Ne-a impresionat lucrarea părintelui Gabriel-Adrian Enescu, fondatorul și susținătorul acestui centru social, pus sub ocrotirea Sfântului Stelian. Învățăm de aici că dincolo de pârghiile sociale angrenate în demararea și funcționarea unui astfel de proiect, este puterea rugăciunii care deschide inimile și mâinile oamenilor spre milostenia creștină mântuitoare”, a mărturisit părintele Constantin Ghiță, parohul Bisericii „Sfântul Ierarh Nicolae”.

În perioada următoare, cele două parohii și școlile din localități intenționează realizarea unui parteneriat pentru derularea unor proiecte comune care să îi implice pe tineri, prin vizite reciproce, concerte de colinde, precum și alte activități.

Sursa: basilica.ro

Ultimele din categorie