Spectacolul de teatru creștin „În urma pașilor Tăi...” revine pe scena ARCUB

5 Noiembrie 2016 09:18 Arhiepiscopia Bucureştilor

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București prezintă spectacolul de teatru creștin „În urma pașilor Tăi...”, ce va avea loc pe data de 16 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Mare din sediul ARCUB Gabroveni ( Str. Lipscani, nr. 84-90).

Spectacolul „În urma pașilor Tăi...”, după Olga Greceanu și în regia Elizei Bercu-Bodeanu spune povestea a 8 personaje care vizitează câteva dintre cele mai cunoscute ţinuturi biblice, dobândind treptat convingerea că Dumnezeu există.

Participând la această călătorie prin spaţii sacre, spectatorii au ei înşişi parte de o experienţă revelatoare, în urma căreia ajung la un adevăr de netăgăduit: Hristos, Mântuitorul Lumii, nu este un simplu personaj de legendă, El este întruparea lui Dumnezeu despre care copacii, grădinile, apele şi cele mai umile locuri depun o incontestabilă şi grăitoare mărturie.

Protagoniştii calcă pe urmele Mântuitorului şi descoperă măreţia lui Dumnezeu nu în grandoarea construcţiilor piramidale, ci în simplitatea peisajului deşertic.

Ultimele din categorie