Consultații medicale gratuite pentru bătrâni în Parohia Nicolești, Buzău

Miercuri, 12 august 2015, o sută de bătrâni din Parohia Nicoleşti, judeţul Buzău, au primit consultații medicale gratuite.

În cadrul unei acţiuni filantropice organizate de parohia Nicolești, în parteneriat cu Asociaţia Umanitară Internaţională „Evolution”, o sută de bătrâni au primit, miercuri, 12 august 2015, consultaţii medicale gratuite.

La evenimentul desfăşurat cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Ciprian, în casa de prăznuire a parohiei au participat persoane vârstnice, cu pensii foarte mici sau fără niciun venit. Consultaţiile medicale au fost efectuate gratuit de doi medici de la Spitalul Militar din Focşani şi un cadru medical de la Spitalul Militar din Bucureşti. De asemenea, la Nicoleşti a fost adusă şi o farmacie mobilă, iar pacienţii au primit medicamente gratuite, prescrise de medici, în urma consultului medical. Alături de cadrele medicale a participat şi o echipă de voluntari, formată din studenţi de la mai multe facultăţi de medicină din ţara noastră.

Sursa: http://www.arhiepiscopiabzvn.ro/stiri/consultatii-medicale-gratuite-pentru-batranii-din-parohia-nicolesti-judetul-buzau-2316

Ultimele din categorie