Examen de Capacitate Preoțească în Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei

Marţi, 29 septembrie 2015, ora 9.00, la Seminarul Teologic Ortodox „Chesarie Episcopul“ din Buzău se va desfăşura un nou examen de capacitate preoţească.

Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei organizează în data de 29 septembrie 2015 examen de Capacitate preoțească. Evenimentul va avea loc la ora 9.00, la Seminarul Teologic Ortodox „Chesarie Episcopul“ din Buzău. La examen nu vor putea participa decât fii duhovnicești ai Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei. 

Programa pentru examenul de capacitate preoţească (titularizare) va fi axată pe probleme sacramental-liturgice, pastoral-misionare, social-filantropice şi cultural-educative actuale, concursul propriu-zis constând dintr-o probă scrisă şi una orală (a se vedea în secţiunea DOCUMENTE UTILE de pe site-ul arhiepiscopiabzvn.ro).

Înscrierea candidaţilor se face la Centrul Eparhial, până în data de 24 septembrie, pe baza unui dosar care trebuie să conţină următoarele documente: actul de studii şi foia matricolă; curriculum vitae; dovadă de la preotul paroh/duhovnic că nu are impedimente canonice la hirotonie. 

Sursa: http://www.arhiepiscopiabzvn.ro/comunicate/examen-de-capacitate-preoteasca-in-arhiepiscopia-buzaului-si-vrancei-2324

Ultimele din categorie