Olimpiada de religie pentru clasele a V-a și a VI-a, la Buzău

Olimpiada de religie pentru clasele a V-a și a VI-a s-a desfășurat sâmbătă, 19 martie 2016, la Școala Gimnazială Sfântul Apostol Andrei din orașul Buzău.

Cei 81 de elevi participanți și profesorii lor coordonatori au fost binecuvântați de Înaltpreasfințitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei. Împreună cu doamna Nela Wamsiedel, inspector școlar general, și cu domnul Robert-Mugurel Roșioru, inspector pentru disciplina Religie, ierarhul a mers în fiecare clasă, i-a încurajat pe elevi și i-a felicitat pentru dragostea lor față de această disciplină școlară deosebită.

De asemenea, Înaltpreasfinția Sa le-a oferit în dar cărți de rugăciuni, iconițe, calendare și alte cărți religioase.

„Mă bucur foarte mult că, în ambele județe ale Eparhiei noastre, Buzău și Vrancea, avem copii inteligenți, talentați și silitori la învățătură, dar și profesori jertfelnici și devotați misiunii lor didactice, care-și îndrumă ucenicii spre învățarea lucrurilor bune și de folos în viață. Pentru aceasta, Arhiepiscopia își exprimă de pe acum bucuria de a-i răsplăti, cu premii speciale, pe elevii care se vor califica pentru etapa națională a olimpiadelor școlare“, a declarat Chiriarhul Buzăului și Vrancei.

Ultimele din categorie