Concertul de muzică psaltică al arhimandritului Nikodimos Kabarnos, la Râmnicu-Vâlcea

13 Mai 2016 15:15 Arhiepiscopia Râmnicului

Concertul extraordinar de muzică bizantină al arhimandritului Nicodim Kabarnos, organizat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, se va desfăşura vineri, 13 mai 2016, de la ora 18.00, în Sala Consiliului Județean din Râmnicu-Vâlcea.

În cadrul evenimentului organizat cu prilejul hramului Catedralei Arhiepiscopale va cânta și Grupul psaltic Ioan Zmeu Protopsaltul al Arhiepiscopiei Râmnicului.

„Arhimandritul Nicodim Kabarnos a primit cu bucurie invitația la Râmnicu-Vâlcea a Părintelui Arhiepiscop Varsanufie, care a dorit să împodobească și mai mult această perioadă de lumină pascală, prin organizarea unui concert extraordinar de muzică bisericească bizantină”, au transmis reprezentanţii Biroului de Presă al Eparhiei.

Vă amintim că Arhiepiscopia Râmnicului organizează pe 13-15 mai 2016, o serie de evenimente cultural-duhovnicești și liturgice prilejuite de hramul Catedralei Arhiepiscopale, Aducerea moaștelor Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica în Oltenia (mai multe detalii aici).

Sursa: basilica.ro

Ultimele din categorie