Concurs de colinde în Parohia „Foleștii de Sus”

14 Decembrie 2015 17:18 Arhiepiscopia Râmnicului

Sâmbătă, 12 decembrie 2015, a avut loc, la Căminul Cultural din Foleștii de Sus, a VII-a ediție a Concursului Interjudețean intitulat „Marea Taină a Nașterii Domnului”.

Într-o atmosferă caldă și plină de bucurie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sâmbătă, 12 decembrie 2015, a avut loc la Căminul Cultural din Foleștii de Sus, a VII-a ediție a Concursului Interjudețean Marea Taină a Nașterii Domnului. La eveniment, din partea Arhiepiscopiei Râmnicului, a fost delegat diaconul Mihai Cazacu, care a transmis cuvântul de binecuvântare al Înaltpreasfințitului Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului.

În cadrul concursului au fost înscrise corurile a douăsprezece școli județene și a două parohii, parohia „Sfântul Andrei” din Râmnicu Vâlcea și parohia „Foleștii de Sus”. La sfârșitul concursului a venit și Moș Crăciun, care a împărțit daruri tuturor participanților. Concursul interjudețean Marea Taină a Nașterii Domnului este organizat de Tudor Liviu Bogdan, profesor la Școala Gimnazială din Comuna Tomșani.

Sursa: http://www.arhiram.ro/stiri/2015/12/concurs-de-colinde-parohia-folestii-de-sus

Ultimele din categorie