ASCOR Iași organizează o nouă campanie de donare de sânge

5 Decembrie 2022 13:49 Arhiepiscopia Iaşilor

În perioada 7-9 decembrie 2022 ASCOR Iași va organiza cea de a treia ediție a campaniei de donare de sânge, ediție care a fost organizată de toate filialele ASCOR din țară. Campania este așezată sub genericul „Uniți pentru viață” și reunește anual mai multe asociații de tineret și parteneri externi.

Mai multe asociații locale de tineret s-au alăturat misiunii noastre de a fi cu adevărat uniți pentru viață, adică de a se angaja în procesul de donare atât de necesar  celor în nevoie: Colegiul Sfântul Nicolae; ATOR Iași; Asociația „Prietenii Sfinților Trei Ierarhi”; Studenți pentru Viață.

Evenimentul se va desfășura la Centrul de Transfuzie Sanguina Iași și este destinat tuturor studenților și persoanelor care doresc să se implice. Înscrierile se pot face completând următorul formular: https://forms.gle/UKNWbqYAkExdDpcw8

ASCOR Iași desfășoară constant diverse proiecte atât pentru studenții din cetatea Iașilor cât și pentru formarea unei comunități mai puternice de tineri voluntari ai Bisericii și nu numai. 

Pentru mai multe detalii cu privire la desfășurarea campaniei, puteți lua legătura cu coordonatorul acesteia, Zăhărescu Dan: 0746 294 521.

Ultimele din categorie