Asociația ROR și Inspectoratul de Poliție al Județului Iași, alături de elevii Școlii „Varlaam Mitropolitul”

Arhiepiscopia Iaşilor

Asociația ROR și Inspectoratul de Poliție al Județului Iași, alături de elevii Școlii „Varlaam Mitropolitul”

Joi, 14 martie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan, pentru elevii Școlii „Varlaam Mitropolitul” s-a desfășurat o nouă activitate de prevenire a fenomenului bullying și cyberbullying, a traficului informațional, precum și reducere a riscurilor de victimizare a populației.

În cadrul acestei activități, care are la bază „Protocolul de prevenire” încheiat între Arhiepiscopia Iașilor și Inspectoratul de Poliție Județean Iași, au fost prezente doamna psiholog Roxana Oana Rotaru, președinte al Asociației ROR, alături de doamna subcomisar de poliție Loredana Covalschi, respectiv pr. Marius Burghelea, directorul Departamentului pentru Securitate în muncă, situații de urgență și protecția datelor din cadrul Arhiepiscopiei Iașilor.

Campania de informare, prevenire și consiliere „IMPACT-Stop Bullying!” a început în anul 2018. Aceasta este organizată de Asociația ROR, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași și Inspectoratul de Poliție Județean Iași, și se adresează elevilor, părinților și cadrelor didactice. Până în prezent au fost informați și consiliați peste 14.000 de elevi și 1.700 de profesori. Prezentarea a fost una interactivă, elevii, respctiv cadrele didactice, manifestând un real interes în acest sens.

Citește despre: