Bucurie pentru bătrânii neajutorați și singuri

16 Decembrie 2020 14:22 Arhiepiscopia Iaşilor

În prag de sărbători, Societatea Ortodoxă a Femeilor Române Iași, în colaborare cu Fundația Medicală „Providența” a Arhiepiscopiei Iașilor, Fundația „Păpădia” și Societatea Națională Crucea Roșie - filiala Iași au organizat activitatea umanitară ,,Nu sunteți singuri!”, dedicată persoanelor vârstnice aflate în dificultate. Această acțiune s-a desfășurat în perioada 06 – 15 decembrie 2020.

Organizatorii au oferit pachete cu alimente dar și ciorapi împletiți de membrele SOFR, persoanelor în vârstă, greu încercate de boală, care se află într-o situație dificilă. Bătrânii care s-au bucurat de daruri se confruntă cu probleme de sănătate, au venituri mici, și mulți dintre ei au nevoie de supraveghere și sprijin la efectuarea activităților de îngrijire personală.

Dincolo de sprijinul material acordat, ne-am dorit ca acest eveniment să bucure persoanele vârstnice, arătându-le că nu sunt singure și părăsite în preajma sărbătorilor de iarnă, oferindu-le  credința că sunt prețuite și înțelese. Mulțumim tuturor celor care au manifestat receptivitate și au susținut campania noastră. Sărbători cu sănătate și bucurii!

Ultimele din categorie