„Bucurii pentru copii: ghiozdănel pentru vacanță!” – campanie filantropică

25 Iunie 2019 17:24 Flavius Popa Arhiepiscopia Iaşilor

Organizația „Junior Chamber International” România, filiala Iași (JCI Iași), în parteneriat cu Colegiul „Sfântul Nicolae” din Iași și Asociația „JoyCamps Romania” au început o campanie filantropică pentru copiii și tinerii cu risc social din localitățile defavorizate ale țării. Organizatorii  desfășoară în perioada aceasta o colectă pentru achiziționarea unor ghiozdane, rechizite și produse destinate participanților din taberele de vară JoyCamps Romania.

În perioada 20 iunie - 7 iulie 2019, JCI Iași alături de Colegiul Sfântul Nicolae și de Asociația „JoyCamps Romania” au dat start programului „Bucurii pentru copii: ghiozdănel pentru vacanță!”, activitate ce își propune să strângă cât mai multe ghiozdane, rechizite și dulciuri pentru copiii cu risc social din comunitățile defavorizate ale României.

„A sosit vacanța de vară și poate vă aduceți aminte cât de încântați erați de perioada fără teme, jocuri fel de fel și multă voie bună. Nu toți copiii au parte de asta, iar cei JoyCamps Romania își propun să organizeze tabere cu activități educative și distractive pentru copiii din zonele defavorizate. Un kit care să conțină obiecte ce le-ar putea ocupa zilele de vară și ar fi de folos în activitățile realizate în tabără este binevenit așa că apelăm la bunăvoința dumneavoastră. Dacă doriți să faceți un copil bucuros, puneți într-un ghiozdan: un caiet, un pix, un set creioane colorate, o carte de colorat, o șapcă, ceva dulciuri, dar și o sticlă de apă, pentru că știm cât de important e să fim hidratați. Toate acestea pot fi aduse la Colegiul «Sfântul Nicolae» din Iași” se arată într-o postare pe o rețea de socializare a celor de la JCI Iași.

Perioada de desfășurare a campaniei este 20 iunie - 7 iulie 2019, iar punctul de strângere se află la Colegiul Sfântul Nicolae, str. Agatha Bârsescu, nr. 9, în spatele Primăriei Iași.

Pentru informații cu privire la acest proiect: persoană de contact Cristian Butnărașu, referent Colegiul Sfântul Nicoale – 0754797851, butnarasucristian1@gmail.com

„Bucurii pentru copii: ghiozdănel pentru vacanță!”

De la același autor

Ultimele din categorie