„Bun și blând de Crăciun”: o nouă inițiativă socială a Asociației „Familia Traditională”

5 Decembrie 2020 16:24 Social

Asociația „Familia Tradițională” demarează proiectul „Bun și blând de Crăciun”. Prin această activitate, zece familii cu venituri mici și mulți copii se vor bucura de tradiționalul brad de Crăciun, pe care îl vor primi, împreună cu alte daruri, cu două zile înainte de sărbătoarea Nașterii Domnului. 

În fiecare an, Nașterea Domnului ne îndeamnă să fim buni și milostivi față de aproapele nostru. În condițiile actuale, când suntem nevoiți să sărbătorim mai mult de la distanță și mai mult în mediul virtual, cu atât mai mult se cuvine să fim solidari cu oamenii nevoiași, ajutându-i să trăiască bucuria reală a sărbătorilor cu nădejde în purtarea de grijă a lui Dumnezeu.

Asociația „Familia Tradițională” a demarat pe data de 1 decembrie o campanie de strângere de fonduri, prin care se dorește să se aducă bucuria Crăciunului în casele a zece familii din Iasi cu venituri modeste, iar unele dintre acestea având situații delicate. Pentru fiecare familie bugetul este de 500 de lei, iar suma va fi folosită pentru achiziționarea următoarelor produse: un brad de Crăciun, decorațiuni, alimente, dulciuri și jucării, dar și haine pentru copii.

Prin acest gest de solidaritate, familiile beneficiare vor primi nu doar bunuri de strictă necesitate și cadouri simbolice, ci și un model al dăruirii pe care, la rândul lor, îl pot cultiva în comunitate. (Teotim Andreca)

Donațiile pot fi făcute în contul Asociației „Familia Tradițională”

Numar cont: RO24 RNCB 0178 1414 8724 0001

Deschis la BCR                                 

CIF: 33159968    

La detalii mențiunea: Bun de Crăciun

 

Ultimele din categorie